0

Koroman: Zvezda može ozbiljno da računa na moje igrače

Mladi fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su svih pet pobeda na turniru u Bijeljini, a najznačajnije bile su u polufinalu protiv vršnjaka iz zagrebačkog Dinama (1:0) i finalu protiv Vojvodine (1:0).

“Ostvarili smo lep rezultat, veliki uspeh za generaciju, ali i još veća obaveza za sve nas u omladinskom pogonu. Ponosan sam što sam deo Crvene zvezde i što sam trener ovih dečaka. Moji igrači su pokazali karakter, kvalitet, veliki potencijal i mislim da klub u narednom periodu može ozbiljno da racuna na njih”, rekao je Koroman za klupski sajt.

On je istakao da je uspeh pripada i njegovom prethodniku Marku Mitroviću, ali i klupskoj legendi Vladimiru Petroviću Pižonu koji radi u omladinskoj školi.

“Prethodni trener Mitrović i Petrović su takođe učestvovali u selektiranju ekipe. Zahvalio bih se mojim saradnicima Marku Tomiću i Mihajlu Rajkoviću, i oni su deo ovog tima. Turnir je jedan od najjacih u regionu, a pokazali smo da smo najbolja i najtalentovanija ekipa. Kao trener mogu da obećam da ćemo još jače raditi i da cemo pružati još bolje rezultate”, naveo je mladi trener.

Kapiten crveno-belih Miloš Nikolić rekao je da da je ponosan na svoje saigrače.

“Osvajanjem turnira pokazali smo da smo prava ekipa. Osetili smo važnost turnira, a svaka utakmica bila je teška na svoj način. Najteža utakmica definitivno je bila protiv Dinama, rano smo dali gol, pa smo imali mnogo muke da sačuvamo rezultat. Pokazali smo veliku želju i nismo dopustili da primimo gol”, zaključio je Nikolić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?