0

Kopa Amerika: Mesi juri četvrti pehar


FUDBALERI Argentine, favoriti za pehar na turniru Kopa Amerika (12. jun – 4. jul) koji se igra u Čileu, večeras (23.30) imaju prvu šansu da pokažu koliko su moćni. “Gaučosi”, na čelu sa Mesijem, Aguerom, Tevezom, Maskeranom… sastaju se sa Paragvajem u premijernoj rundi Grupe B, u okviru koje će snage odmeriti i branilac trofeja Urugvaj i Jamajka (21.00).
Fantastičnu sezonu u Barseloni, sa kojom je osvojio triplu krunu, Mesi želi da produži na prvenstvu Južne Amerike, i svojoj kolekciji doda četvrti ovogodišnji pehar. Plavo-beli, predvođeni četvorostrukim dobitnikom “Zlatne lopte”, željni su trijumfa, jer su 2011, kada su bili domaćini ispali već u četvrtfinalu, tako da na titulu čekaju sada već 22 godine (od 1995.). Ni Mesi se tada nije proslavio, nije se upisao u strelce, tako da gol na Kopa Amerika sanja još od 2007, kada je savladao golmana Meksika u polufinalu.U drugom susretu, Urugvajci bez suspendovanog Suareza, napadaju Jamajku, koju je centarfor Kavani nazvao afričkom selekcijom na konferenciji za medije, za šta se kasnije izvinio.Šampionat je, inače, počeo sigurnom pobedom domaćeg Čilea u Grupi A protiv Ekvadora – 2:0 (Vidal 67, penal, Vargas 84).RASPOREDGRUPA APRVO KOLO: Čile – Ekvador 2:0 (0:0), Meksiko – Bolivija (jutros).GRUPA VPRVO KOLO (danas): Urugvaj – Jamajka (21.00), Argentina – Paragvaj (23.30).GRUPA CPRVO KOLO (sutra): Kolumbija – Venecuela (21.00), Brazil – Peru (23.30).

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?