0

Komšiji nije crkla krava…

Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je da će grčki prvak Olimpijakos biti u žrebu grupne faze Lige šampiona pošto je najviši sportski sud odbacio žalbu gradskog rivala Panatinaikosa.

UEFA je saopštila da je “privremeni upis” Olimpijakosa u žreb za elitno takmičenje potvrđen od strane međunarodnog Suda za arbitražu u sportu.

Panatinaikos, drugoplasirani tim prvenstva Grčke prošle sezone, u junu je uputio žalbu UEFA tražeći da se Olimpijakosu ne odobri igranje u Ligi šampiona zbog toga što je njegov predsednik Vangelis Marinakis navodno umešan u rukovođenje kriminalnom organizacijom koja se, između ostalog, bavi nameštanjem utakmica u domaćem fudbalu.

UEFA je navela da ni grčki fudbalski savez “ni krivički sud u Atini nisu doneli konačnu odluku protiv Marinakisa ili kluba”.

Panatinaikos je ranije ovog meseca eliminisan u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?