0

Koloskov: Kosovo ne može u kvalifikacije za Mundijal

Fudbalska reprezentacija Kosova neće moći da učestvuje u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, izjavio je počasni predsednik Fudbalske federacije Rusije (RFU) Vjačeslav Koloskov.

On je za agenciju R Sport naglasio da Kosovo nakon održanog žreba kvalifikacionih grupa u Sankt Peterburgu 25. jula neće moći naknadno da se uključi u takmičenje.

Mediji su juče, pozivajući se na predsednika kosovskog saveza Fadilja Vokrija preneli da mu je predsednik Evropske fudbalske unije (Uefa) i kandidat za predsednika Fifa Mišel Platini obećao da će postati punopravni član Fife početkom naredne godine i da će biti priključen I grupi sa Hrvatskom, Turskom, Islandom, Ukrajinom i Finskom.

“Kao prvo, Platini tek treba da pobedi u predsedničkoj trci, a kao drugo, već je obavljen žreb koji nije održala Uefa, već Fifa i samo ona će odlučiti koga će pustiti, a koga ne. Mislim da je ta informacija neistinita i teško da dolazi od samog Platinija. Ipak, on je iskusni rukovodilac, dugo godina se nalazi na čelu Uefe i dugo godina je potpredsednik Fife. Zna za red”, rekao je Koloskov.

Mundijal u Rusiji, 21. po redu, biće održan od 14. juna do 15. jula 2018. godine.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?