0

Kolman: Sećamo se poraza od Srbije, ali sada će biti drugačije

Selektor reprezentacije Velsa Kris Kolman rekao je da ga ne brinu rivali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, među kojima je Srbija.

“Nisam previše zabrinut selekcijama iz naše grupe. Sve reprezentacije su jake, ali imamo tim koji je sposoban da se plasira na prvenstvo u Rusiji. Koncentrisani smo na nas, a uzbudljive će biti utakmice sa Republikom Irskom. Dueli sa timovima poput Moldavije i Gruzije nikada nisu laki. Nikoga se ne plašimo, ali sve respektujemo”, rekao je Kolman za Skaj Sport.

Srbija je prošli kvalifikacioni cikus za šampionat sveta u Brazilu zabeležila dve ubedljive pobede nad Velšanima, 6:1 u Novom Sadu i 3:0 u Kardifu.

“Bio su to teški porazi, ali smo posle toga mnogo napredovali i sada smo dosta bolji tim. Biće drugačije, ali neće biti lako protiv Srbije. Posebno je teško igrati u gostima protiv Srbije”, zaključio je Kolman.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji počinju u septembru 2016. godine, a u D grupi nalaze se Vels, Austrija, Srbija, Republika Irska, Moldavija i Gruzija.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?