0

Kek kategorično odbio nameru da bude selektor Hrvatske: Nije to ničija prćija


Matjaž Kek, slovenački trener na klupi Rijeke, odbacio je teoretsku mogućnost preuzimanja klupe hrvatske fudbalske reprezentacije i tako postao prvi strateg koji je odbio Hrvatsku, prenose tamošnji mediji.
Kekovo ime jedno je od mnogih koja su se pojavila na listi mogućih naslednika Nike Kovača. Slovenac je, u razgovoru za Radio Rijeku, bio kategoričan: – Velika mi je čast da me kao Slovenca spominju na mesto selektora Hrvatske Ali ja sam trener Rijeke, imam ugovor do 2017. i ne razmišljam o drugoj funkciji. Ljudi u HNS imaju veliku odgovornost, a najlakše je nekoga smeniti. Ali koga posle njega postaviti? Ne znam, njihova je odgovornost. Nije to za**bancija, nečija prćija! Mislim da je to ozbiljan posao. Radi se o igračima koji igraju u najvećim klubovima, mora se znati ko šta radi, za što je ko odgovoran.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?