0

Kavani: Ibra je jedan od najboljih na svetu

Fudbaler Pari Sen Žermena Edinson Kavani veruje da je njegov saigrač Zlatan Ibrahimović jedan od najboljih igrača na svetu i priznao da je mnogo naučio igrajući sa njim.

“Igrati i trenirati sa Ibrahimovićem za mene je nešto posebno, jer je on, po mom mišljenju, jedan od najboljih fudbalera na svetu. Od njega može mnogo da se nauči. To je sasvim drugačije iskustvo”, rekao je Kavani.

Urugvajski fudbaler je postigao pobednički gol za PSŽ u finalu Kupa Francuske protiv Oksera proteklog vikenda, a pre toga je osvojio i titulu šampiona Francuske. Pred njim je sada novi izazov – Kopa Amerika.

“Kopa Amerika je još jedan važan izazov. To je veoma važno takmičenje na našem kontinentu, što mu daje posebnu draž”, dodao je Kavani.

Kopa Amerika će se od 11. juna do 4. jula održati u Čileu, a Urugvaj će pokušati da osvoji svoju 16. titulu na tom takmičenju.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?