0

Katai ostaje u Zvezdi, potpisao ugovor na dve godine!

Iako se ne može okarekterisati kao novajlija, s obzirom da je protelih godinu dana nosio dres Crvene zvezde kao pozajmljen igrač Olimpijakosa, Aleksandar Katai je praktično drugo pojačanje kluba iz Ljutice bogdana 1a u aktuelnom prelaznom roku.

Naime, kako prenosi Žurnal, Katai je na svoju štetu raskinuo saradnju sa klubom iz Pireja i tim činom ostao bez 300.000 evra!

Nakon toga, momak iz Srbobrana potpisao je dvogodišnji ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom i u pratnji operativca kluba Blaže Raosavljevića krenuo put Slovenije, gde će se prikljuti pripremama prvog tima. 

Katai je u prošloj sezoni bio jedan od boljih igrača Zvezde. On je na 22 meča postigao 2 gola i četiri puta asistirao saigračima. 

Crvena zvezdu je nedavno prauzeo trener Miodrag “Grof” Božović, a prvo pojačnje u letnjem prelaznom roku je bio iskusni štoper Zoran Rendulić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?