0

Katai i Živković: Borba za titulu do poslednjeg kola

Živkoviću i Kataiju su u redakciji SOS kanala uručene nagrade za igrača meseca u Superligi, za jul i avgust, po ugledu na Premijer ligu, u glasanju novinara najuticajnijih srpskih medija.

“Imamo veliku prednost u odnosu na Partizan, ali pošto je ove sezone promenjen sistem, pa će uoči plej-ofa biti “prepolovljeni” bodovi jasno je da nam sledi neizevsna trka za titulu. Ipak, mi smo posle lošeg starta uspeli da pronađemo igru, u pobednosnoj smo seriji i ubeđen sam da ćemo tako i nastaviti”, rekao je Katai, koji je sjajnim igrama zaslužio epitet igrača meseca za avgust.

Zlatni “orlić” Živković bio je najbolji u julu, kada je Partizan pružao sjajne partije u prvenstvu, ali i na evropskoj sceni.

“Odlično smo startovali, ali na poslednje dve utakmice nismo bili dovoljno dobri. Ipak, idemo utakmicu po utakmicu i siguran sam da ćemo se vratiti na pobednički kolosek. Mnogo nam znači i trijumf protiv AZ Alkmara i verujem da ćemo tako nastaviti u Ligi Evrope”, istakao je Živkovič.

Živković je već “kaparisao” mesto u A reprezentaciji i očekuje se da bude jedan od aduta Srbije u predstojećim mečevima protiv Albanije i Portugalije, dok Katai ne krije da se potajno nada pozivu.

“Siguran sam da imamo igrače koji mogu da izbore dobar rezultat u Albaniji”, poručio je Živković, dok je Katai rekao:

“Lagao bih da se potajno ne nadam pozivu. Ipak, na meni je da igram dobro, a selektor odlučuje”, poručio je Katai i priznao da je Zvezdina “desetka” prilično teška, uprkos tome što su se njegove odlične partije poklopile sa uzimanjem kultnog broja.

Izbor igrača meseca dodeljuje se u saradnji sa Sindikatom profesionalnih fudbalera,a nagrade Živkoviću i Kataiju predao je predsednik Sindikata Mirko Poledica.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?