0

Kastro stigao u Borusiju


Doskorašnji fudbaler Bajera iz Leverkuzena Gonzalo Kastro potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Borusijom iz Dortmunda, objavio je danas sportski direktor Mihael Cork.
Borusija Dortmund iskoristila je izlaznu klauzulu u ugovoru Kastra i upravi Leverkuzena isplatila 12 miliona evra za usluge 27-godišnjeg Nemca.- Želeo sam da napredujem dalje, iako ovo nije bila nimalo laka odluka. Proveo sam sjajne godine u Leverkuzenu i klub će zauvek biti u mom srcu – izjavio je Kastro za sajt kluba.Dortmund je tako dobio pojačanje na sredini terena, posle odluke uprave da proda Ilkaja Gindogana koji je odbio da produži ugovor sa Borusijom koji ističe 2016. godine.Kastro je prošao sve mlađe selekcije Bajera, a za klub iz Leverkuzena upisao je 285 nastupa u Bundesligi i postigao 21 gol.On je za reprezentaciju Nemačke odigrao pet utakmica.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?