0

Kasiljas: Pamtite me kao dobrog čoveka!

“Došao sam danas na ovaj divan stadion, da bih vam se zahvalio na svemu i poželeo zbogom. Od subote više nisam igrač Reala, sada sam član Porta. Ovaj klub nije samo od mene napravio sportistu, nego me je i naučio da budem dobar čovek. Svi treneri koji su radili sa mnom, uticali su na moj razvoj i učinili me ponosnim što sam član ovako velikog kluba”, izjavio je legendarni španski golman na oproštajnoj konferenciji za medije.

Kasiljas je kao glavni razlog prelaska u Porto, naveo veliku želju trenera Đulena Lopetegija da ga angažuje i naglasio da će učiniti sve da novom klubu donese što više trofeja.

“Još jednom hvala svim navijačima Reala za bezuslovnu podršku. Bili su sa mnom i u dobrim i u lošim trenucima. Ne želim da ostanem upamćen kao dobar ili loš igrač, želim da me pamtite kao dobrog čoveka. Neću vam reći zbogom, jer znam da ovo nije kraj, nadam se da se uskoro vidimo,” završio je Kasiljas.

Kapiten Reala, napustio je klub posle 25 godina i 725 odigranih utakmica. Sa Madriđanim je osvojio 18 trofeja – pet titula prvaka Španije, tri Lige šampiona, dva Kupa Kralja, četiri španska Superkupa, dva evropska Superkupa, klupsko Svetsko prvenstvo i Interkontinentalni kup.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?