0

Karadžić: Primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika

Karadžić, koji je trenutno na odmoru, reagovao je na Terzićeve optužbe da je “u pitanju unapred pripremljeni scenario sprege između njega, FSS i Partizana”, povodom spekulalcija o regularnosti prvenstvene utakmice sa OFK Beogradom u nedelju.

“Konferencija Zvezdana Terzića je primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnjeg meča. Utakmica između OFK Beograda i Zvezde izazvala je neuobičajeno veliku pažnju javnosti. Nadležni organi FSS će u redovnoj proceduri ispitati sve činjenice i okolnosti koje su se odigrale pre, za vreme, i posle utakmice, a o tome će javnost biti naknadno obaveštena”, rekao je Karadžić za portal Mocart Sport.

Na utakmici 1. kola Superlige Srbije protiv OFK Beograda Crvena zvezda je kao gost na poluvremenu gubila sa 2:0, a u nastavku je napravila veliki preokret i na kraju slavila sa ubedljivih 6:2.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?