0

Karadžić: Pravda nije zadovoljena

“Povodom odluke Arbitražnog suda u Lozani, koju smo primili 10. jula 2015. godine, sa ozbiljnim nemirom moram da konstatujem da pravda nije zadovoljena i da je, smatram, neopravdano jedna strana osuđena, a druga pomilovana. Da li je poruka koja je poslata ovom odlukom za puštanje drona iznad terena za vreme utakmice dobra? Nije! I nikada neću prihvatiti odluku kojom se takvo ponašanje tretira kao “patriotsko”, naveo je Karadžić u izjavi za sajt FSS.

On je poručio da je sada svima ponajmanje potrebno da se bavimo provokacijama onih koji prekidaju utakmicu dronom, jer to je gubljenje energije na glupe stvari.

“Naša je obaveza i jedina ispravna misija da stvorimo ambijent u kojem se bodovima na terenu neće suditi van terena. Uslovi za to poznati su i FSS i državi Srbiji, a osnovni i inicijalni je da se nekolicina huligana i njiihovih nalogodavaca, koji ne vole fudbal, sklone sa terena i oko sportskih terena. Sve dok se budu tolerisala divljanja nalik na ona u Đenovi, a onda i istrčavanje na teren u Beogradu i slični, ceo fudbal će i dalje biti talac običnih izvršilaca bednih nalogodavaca”, dodao je Karadžić.

Prema njegovim rečima organizatori organizatori i inspiratori huliganskih grupa naneli su ogromnu štetu srpskom sportu i državi Srbiji pozivajući se na to, da su oni “stručnjaci za manipulaciju masama” i da to njima pripada.

“Očitio je da Evropa ne priznaje huliganstvo i divljanje i ukoliko hitno ne rešimo uzroke nemilih događaja, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, i klupski i reprezentativni fudbal biće izopšteni iz svih evropskih takmičenja”, zaključio je Karadžić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?