0

Karadžić: Moja savest je čista, Kokeza se bavi regularnošću

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da mu je savest čista i da je za regularnost takmičenja u Superligi zadužen potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.

“Sve ovo što se dešava nam nije potrebno. I dalje nismo izašli iz klupskih problema. Opet se priča o regularnosti, kome se to ne sviđa ima pravo da saziva konferenciju za štampu. Danas je demokratija, svi mogu da kažu šta hoće. Meni je savest čista. Potpredsednik Zvezde zadužen je za regularnost, a ako opet javnosti to ne odgovara, džabe smo krečili”, izjavio je Karadži’ na koktelu u FSS, upriličenom u čast Veljka Paunovića.

Karadžić je dodao da je FSS dostavio Tužilaštvu sve podatke o prošlosezonskim utakmicama koje je Uefa stavila pod sumnju, kao i podatke o utakmici OFK Beograd – Crvena zvezda 2:6.

“Videćemo da li će biti kazni za fudbalska nedela, ako se dokaže da ih je bilo”, poručio je Karadžić.

FSS je otvorio i internu istragu o utakmici na Vračaru zbog sumnje da je bilo ulaska u svlačionicu OFK Beograda na poluvremenu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?