0

Kamoranezi: Ne dozvolite da Pogba "izgori"

Broj 10 su nosile legende Juventusa kao što su Alesandro del Pjero, Mišel Platini i Roberto Bađo.

„Pogba je malo drugačiji. Ne možete od njega tražiti da nosi tim u tim godinama, ali on ima veliku budućnost i pokazao je da ima mnogo prostora za napredak. Sada je najvažniji igrač tima, ali bilo bi pogrešno očekivati previše od njega, jer se tako rizikuje da ‘izgori’. Ako bude podržan na pravi način, postaće ključni igrač Juvea”, rekao je Kamoranezi.

Serija A je krajem prošlog i početkom ovog veka bilo najatraktivnije klupsko takmičenje na svetu, s velikim brojem svetskih zvezda, a Kamoranezi je rekao da se nada da će se to vreme vratiti.

“Nadam se da ćemo to sve češće viđati. Naročito sada kada se Juventus vratio na takmičarski nivo u Evropi posle duge dominacije u Italiji. Pokazali su svoju najbolju igru u Evropi. Poslednjih pet-šest godina italijanski timovi se muče da budu neki faktor u evropskim takmičenjima. Naravno, nemoguće je nadmetati se sa zemljama kao što su Španija, Engleska i Nemačka, u kojima ima više novca”, rekao je Kamoranezi.

“Moramo više da se okrenemo Evropi ako želimo da privučemo vrhunske igrače. Sada smo daleko od privlačnosti koju je Serija A imala u moje vreme”, kazao je Kamoranezi, koji je u Juventusu igrao od 2002. do 2010. godine.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?