0

Kairat gost Zvezde na povratku u Evropu

Čini se nikad ranije fudbaleri Zvezde nisu počeli evropsku kampanju. Razloga za to je mnogo, a samo jedan je pauza od godinu dana zbog prošlogodišnje kazne Uefe.

Crveno-beli se i pored toga nalaze u “evropskom kremu”, kao klub će mečom protiv Kairata početi svoju 52. sezonu u evro-kupovima, što klub iz Ljutice Bogdana svrstava na visoko 7. mesto na celom Starom kontinentu!

Ekipa novog trenera Miodraga “Grofa” Božovića nakon prilično kratkih priprema u Sloveniji i zakasnelog dovođenja igrača, razumljivo neće biti potpuno spremna.

Od novajlija u timu će biti samo Rendulić i Izrealac Vered, dok će ostatak ekipe činiti “starosedoci”. Očekuje sa da na golu bude Rajković, u veznom redu Stojanović, Savićević i Ristić, na levom krilu Katai a na u napadu usamljeni Orlandić. 

Strateg crveno-belih očekuje težak meč na punom stadionu “Rajko Mitić”, ali smatra da on nije presudan niti istorijski. 

Na drugoj strani, tim iz Almatija je u jeku sezone, u kojoj je odigrao već sedam utakmica (četiri pobede i tri poraza).

U timu imaju iskusne igrače i vrlod dobro plaćene strance (navodno napadač Gohu godišnje zarađuje oko milion evra) i jednog srpskog internacionalca Žarka Markovića.

Meč na najvećem srpskom stadionu počinje u 20.45.

I ostala dva srpska predstavnika u najmasovnijem evropskom takmičenju večeras igraju svoje mečeve.

Osvajač kupa Čukarički gostuje slovenačkim Domžalama od 20.00, dok će pola sata kasnije u Budimpešti svoj meč protiv domaćeg MTK početi ekipa novosadske Vojvodine. 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?