0

Kahriman na pecanju pred debi na derbiju: Vruće srce i hladna glava


SUDBINA se poigrala sa Damirom Kahrimanom. Prošle godine je stigao na “Marakanu” kao prvi golman, ali su ga onda Zvezdini problemi sa licencom, pa odlične odbrane Rajkovića i nažalost povreda kolena učinile brojem “dva”. Tek po odlasku najboljeg mladog golmana Mundijalita u Makabi iz Tel Aviva, iskusni reprezentativac je postao broj “jedan” iako se činilo da će na Korziku.
U Termama Čatež letos se pripremao za evropski start, a posle dva meseca na istom mestu čeka svoj prvi “večiti derbi”. I sa štapom za pecanje u ruci.- Poneo sam sada profesionalni štap pa ćemo na Savi da se bacimo isključivo na koncentraciju pecanja taktike za derbi. Pored vode ćemo da sastavimo 4-4-2 – prasnuo je u smeh Kahriman, kako sam kaže, pecaroš amater. – Kroz neke priče saznao sam da pecanje opušta. Voda kao voda smiruje, na kraju svega je dobro za koncentraciju. Bio ti miran plovak ili u pokretu, mora da si koncentrisan, miran i spreman na reakciju. Isto kao dok si na golu. Ima sve to smisla…Pre dva meseca sa vozačem Bokijem i Savom Pavićevićem ulovio je pet kilograma klena, a onda je to u slast zajednički bilo pojedeno za večeru. Mirnoća “slovenačkog mora” dobro će mu doći pred duel sa Partizanom.- Vruće srce i hladna glava, trebalo bi da bude dobar recept. Igrao sam u karijeri i veće utakmice od ove, ali zna se kakav je značaj duela sa Partizanom i mi smo svesni toga. Za mene je važnije da rastemo kao ekipa iz meča u meč, da imamo jasan cilj i da idemo ka njemu.Ni pet bodova prednosti nad crno-belima, za nekadašnju “jedinicu” selekcije Srbije ne mora da predstavlja psihološku prednost.- Ma, lopta je okrugla. Prija kad si na prvom mestu, kad znaš da imaš koji bod više, ali jednostavno je rano da gledamo tabelu. Ostalo je mnogo da se igra, dele se bodovi… Mi nemamo potrebe da žurimo, znamo šta nam donosi pobeda u derbiju i sve ćemo raditi da nastavimo sa ovim započetim nizom uspeha – bez krupnih reči zaključio je Kahriman.Ulaznice za subotnji derbi na stadionu “Rajko Mitić” (18.00) puštaju se u prodaju u utorak 8. septembra po ceni od 600 (sever i jug), 1.000 (istok), 1.200 (zapad), 2.000 VIP 2 i 3.000 dinara za VIP galeriju.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?