0

Kačaru novi ugovor, Rajković odlazi u PAOK


Rastaje se srpski tandem u najvećoj nemačkoj luci – Gojko Kačar ostaje u Hamburgeru, a Slobodan Rajković odlazi u PAOK, kod prijatelja Franka Arnesena.
Nekadašnji prvak Evrope i klub koji nikad nije ispao iz Bundeslige (od osnivanja 1963), ponudio je, naime, novi ugovor Kačaru, što je potvrdio sportski direktor Peter Knebel.- Igrama u prošloj sezoni Kačar je zaslužio da mu ponudimo novi ugovor. Razgovaramo sa njegovim menadžerom i uskoro očekujemo odluku – rekao je Knebel.Novosađanin je dugo bio u nemilosti u Hamburgeru, šest meseci je proveo i na pozajmici u japanskoj Osaki, ali je u finišu prošle sezone odigrao možda i ključnu ulogu u borbi za opstanak. Na nekoliko vezanih utakmica je bio strelac, uglavnom, golova koji su donosili spasonosne bodove.Za razliku od Kačara, drugi srpski internacionalac Slobodan Rajković je na putu je da posle četiri godine napusti slavni klub. Hamburger je odlučio da mu ne ponudi novi ugovor, ali kod stasitog Beograđanina nema brine, jer je pred potpisivanjem vernosti solunskom PAOK.Rajković je, navodno, već dogovorio sve detalje oko transfera u redove crno-belih sa „Tumbe”, samo se čeka ozvaničenje saradnje. Odlazak u PAOK i ne treba da čudi, s obzirom da je sportski direktor kluba Frank Arnesen, čovek koji je Rajkovića doveo iz Čelsija u Hamburger 2011. godine.Naš povremeni reprezentativac za četiri godine na severu Nemačke nije uspeo da se nametne kao standardni prvotimac, već je odigrao tek 46 utakmica u svim takmičenjima.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?