0

Jutarnji list: UEFA nezadovoljna pismom premijera Milanovića


Odluka o kazni Hrvatske, zbog iscrtanog kukastog krsta na travnjaku splitskog stadiona u Poljudu, već je doneta i zaključana je u sefu Mišela Platinija gde će ostati do 23. jula, kada će o njoj raspravljati Disciplinska komisija, objavio je portal “Jutarnjeg lista”.
Strahuje se, međutim, piše portal, da bi Disciplinska komisija mogla da pooštri već donetu odluku nakon što je premijer Zoran Milanović pisao Platiniju zamolivši ga da “bude milosrdan prema Hrvatskoj” koja je, kako je naveo, imala više partizana nego francuski Pokret otpora.- To je loš potez vašeg premijera! U UEFA nisu oduševljeni tim pismom, doživeli su ga kao pritisak na Disciplinsku komisiju, pa i na samog predsednika Platinija – rekao je izvor portala iz Disciplinske komisije.Neimnovani sagovornik portala “Jutarnjeg lista” je rekao da se UEFA trudi da dokaže svetu da su njene komišje nezavisne, da Platini nije diktator koji ukazima donosi glavne odluke.- Kako bi se osećale sudije hrvatskih sudova da advokat iz Austrije piše Milanoviću da urgira za njegovog klijenta. Loše, i verovatno bi bili još strožiji – zaključio je sagovornik portala iz, kako se tvrdi, samog vrha evropske fudbalske asocijacije.Ta utakmica H grupe kvalifikacija za EP je odigrana 12. juna na Poljudu i završena je bez pobednika 1:1.Na tribinama nije bilo publike jer su Hrvati imali kaznu zbog rasističkog ponašanja njihovih navijača na prethodnoj utakmici sa Norveškom.Na tabeli Hrvati vode sa 13 bodova, ispred Italije sa 11.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?