0

Jumbes banka raskinula sa FK Crvena zvezda ugovor o donaciji, "Telekom" tvrdi da ne odustaje od sponzorstva


Fudbalski klub Crvena zvezda prolazi kroz nepredvidivo teške dane. Mislilo se da situacija u klubu, koji prema današnjim rečima trenera Miodraga Božovića “predstavlja sinonim za Srbiju”, nije laka, ali sada postaje nepredvidiva i teško podnošljiva – u četvrtak je bila aktuelna, a u petak demantovana, priča da “Telekom” odustaje od milionskog sponzorstva crveno-belih, ali danas je “Jubmes banka” raskinula ugovor o donaciji i to je potvrđeno na sajtu kluba.
U dopisu koji je poslat redakcijama sa klupskog mejla samo se navodi da je na današnji dan raskinut ugovor o donaciji Crvene zvezde i pomenute banke. Ne navodi se kakav je benefit imao aktuelni srpski vicešampion od 27. januara kada je potpisan ugovor o donaciji.Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da ostavka njenog generalnog direktora Predraga Chulibrka u Upravnom odboru Fudbalskog kluba Crvena Zvezda, predstavlja lični čin i nije ni u kakvoj vezi sa sponzorstvom tog kluba, kako su to pojedini mediji objavili.”Telekom Srbija svakako neće odustati od predviđenog potpisivanja sponzorskog ugovora i nastavka dugogodišnje saradnje sa našim najtrofejnijim klubom”, navedeno je u saopštenju Telekoma Srbija.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?