0

Julijan Draksler na pola koraka do Juventusa

Talentovani vezista je prihvatio ponudu od 3,7 miliona evra po sezoni, plus bonusi. Stara dama sada mora da dogovori transfer sa ekipom iz Gelzenkirhena, što bi trebalo da bude čak i lakši deo posla, prenosi portal „Gol”.

„Sada smo došli do toga da samo Juventus i Šalke treba da postignu dogovor”, rekao je Rodžer Vitman, agent Julijana Drakslera.

Drakslera ugovor za klub sa Veltins arene veže do 2018. godine. Juventus, kako se navodi, spreman je da plati 25 miliona evra, dok Bundesligaš traži da ta suma bude bliža onoj od 35 miliona evra.

Masimilijano Alegri, nakon sjajne sezone u Torinu, krenuo je da oblikuje novi tim prema svojim fudbalskim afinitetima. To je posebno važno nakon odlazaka Karlosa Teveza, Andree Pirla i Artura Vidala. Potreban mu je jedan ofanzivni vezista, jedan koga bi mogli čak smatrati plejmejkerom, a to je upravo mladi Nemac.

Draksler je, tokom četiri godine u Šalkeu, osvojio Kup i Superkup Nemačke. Bio je deo ekipe Joakima Leva koja je osvojila Svetsko prvenstvo u Brazilu prošlog leta.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?