0

Jović: Šapa je zaslužio gol, a tim sreću


KAD je njegov cimer Ivan Šaponjić pogodio mrežu Mađara, Luka Jović je skočio iz fotelje kao da je on sam bio strelac. Srce puno, kaže još nedovoljno oporavljeni napadač Crvene zvezde, dodajući da je znao da će posle izjednačenja njegovi saborci u četvrtfinale Svetskog prvenstva.
– Šapa je zaslužio taj gol, a mi sreću jer smo igrali odlično sve utakmice na turniru, mada u to nisam sumnjao. Zvao sam cimera posle meča, likuje. I neka, baš mi je drago. Stalno sam na vezi i sa mojima Rajkom, Vuletom i Grujom, navijam iz petnih žila. Jedino mi teško pada ovo ustajanje u cik zore, a priznajem da sam protiv Urugvaja preskočio prvo poluvreme. Uspavao sam se – iskren je Luka.Istegnuće ligamenta kolena (plus voda u kolenu), bili su jači od njegove želje da igra.- Krivo mi je, kako da ne bude. A opet bruka bi bila da sam povređen otišao i nekome od ovih momaka uzeo mesto. Zato sam opak navijač. Jedva čekam četvrtfinale iako se opet igra rano – uz smeh kaže Jović.A tamo bi nas verovatno čekali Nemci…- Šampioni Evrope. E, to jedva čekam, jer mislim da će to biti spektakularna utakmica – završava Jović.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?