0

Jović: Neću samo da se pojavim na treningu


Kada je Nenad Lalatović igrao fudbal znalo se ko priča, a ko ćuti i trenira, ko donosi odluke, a ko ih sprovodi u delo, znalo se čija je poslednja … a sve je to bilo jasno jer su mlađi bili sportski disciplinovani i naučili su da imaju poštovanje prema starijima.
Godinama kasnije, kada je isti taj Nenad Lalatović postao trener i seo na klupu velikana poput Crvene zvezde, doživljava da tek pristigli seniori daju replike na njegove opaske! Luka Jović, do juče zbunjeni fudbaler kome je šansu da obuče seniorskicrveno-beli dres dao upravo Nenad Lalatović, u razogovoru za “Sportsku centralu” odgovara svom treneru da “jednostavno neće da se pojavi na treninu ako ne može da trenira … “:- Povređen sam, ne idem na terapije jer za ovu moju povredu ni nema terapija. Jednostavno, neću samo da se pojavim na treningu i odmah da se vratim kući. Mogu da dođem ovde i lepo se odmorim, a pauza nam je ionako mala, deset-petnaest dana. Iskoristio sam je da se odmorim.Igrač Crvene zvezde je dodao da ga je povreda sprečila da nastupi i na Svetskom U-20 prvenstvu, iako su neki pričali da su i menadžeri tu umešali svoje prste.- Neka priča ko šta hoće. Ja sam prvi imao veliku želju da igram na Svetskom prvenstvu, to se dešava jednom u karijeri. Ali eto, zadesila me je ta povreda. Fudbalskom savezu smo poslali sve nalaze gde se vidi da sam povređen. Ja sam čist pred sobom, a drugi što su pričali neka se zamisle šta su lagali.Jović je napomenuo da Zvezda i nije imala previše izbora.- Ko je mogao da zameni Ristića? On je bio naš najbolji igrač. Pa, nije ni bilo nikog drugog da igra. Mi smo svakako zahvalni treneru Lalatoviću koji nam je ukazao šansu. Mislim da zaslužuje da i sledeće sezone vodi ekipu, ali ne znamo šta će biti. On je takođe Zvezdino dete, osetio je kako treba da se radi sa mladim igračima, što je i preneo na nas – zaključio je Jović u intervjuu za Sportsku centralu.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?