0

Jovanović: Spremni smo za velika dela

Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina će se od 30. maja do 20. juna održati u sedam gradova Novog Zelanda, a Srbija je u grupi D u kojoj će igrati Meksiko, Urugvaj i Mali.

“Čeka nas jako teško i naporno takmičenje, ali smo odlično motivisani i pripremljeni, spremni za velika dela. Ponosan sam što sam član ove selekcije, verujem da možemo puno napraviti na Novom Zelandu. Ne smemo da budemo euforični, put do vrha je težak, ali imamo kvalitet i želju za najveće domete”, rekao je Jovanović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Reprezentacija Srbije prvi meč na šampionatu igra 31. maja od 6.00 po srednjeevropskom vremenu protiv Urugvaja.

“Već danima razmišljamo samo o toj utakmici. Početak takmičenja biće veoma bitan, a imaćemo za rivala sjajnu selekciju. Posle ćemo se posvetiti Maliju i Meksiku, idemo redom”, dodao je Jovanović.

Štoper mlade reprezentacije je naveo i da je oduševljen novom formacijom koju praktikuje selektor Veljko Paunović, sa trojicom defanzivaca u poslednjoj liniji odbrane.

“Za mene je to u početku bilo malo iznenađenje, ali kako je vreme odmicalo, video sam da funkcionišemo besprekorno. Kao da nas je ta taktika nekako još više zbližila, posebno nas trojicu koji igramo ispred golmana… Ekipa deluje opasnije kad krene u napad, a mi imamo kvalitetne igrače koji mogu da iznesu tu taktiku. Očekujem zaista dobre rezultate na Novom Zelandu”, kazao je Jovanović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?