0

Jovanović: Ceo život mi prošao pred očima


Njegova emotivna reakcija i suze koje su natopile travu stadiona u Oklendu, obišle su svet, a Vukašin Jovanović ne krije da nije imao lepši osećaj u životu. O suzama radosnicama pričalo se i u kući svetskih prvaka u Staroj Pazovi…
– Suze su bile nešto što se jednostavno desilo posle utakmice – iskren je defanzivac „orlića”. – Kada osvojiš Svetsko prvenstvo, to se prosto dogodi. To je nešto što ćemo pamtiti celog života. Pokazali smo mlađim generacijama kojim putem treba da idu, da prate ono što smo mi uradili.Momak koji ima ogromno srce ne krije da je snaga ove generacije u glavi…- Bili smo jaki, bili smo čvrsti, hvala svim ljudima koji su bili uz nas, verovali u nas i znali da ćemo ovo da napravimo. Važno je da smo osvojili zlato i da to sada proslavimo kako treba. Ovo je fenomenalno koliko je ljudi došlo u Pazovu, ova generacija je sjajna za naš fudbal.Jovanović smatra da to poređenje sa „Čileancima” nije na mestu…- Smatram da naša generacija nema nikakve veze sa „Čileancima”. To je bila velika Jugoslavija, ovo je Srbija, sa sedam miliona stanovnika, koja je trebalo da pobedi Brazil. Vidite, ono što je SAD u basketu, to je Brazil u fudbalu. Ušli smo u finale kako treba, Bog nas je nagradio…Jovanović je objasnio šta mu je prvo prošlo kroz glavu posle finala i velike pobede…- Pao sam na kolena, nisu mi odmah pošle suze, nego sam pomislio „J…., šampion si sveta”. Ceo život mi je prošao pred očima u tim momentima. Dobio sam dokaz da se snovi ostvaruju.Ovo nije kraj već početak bajke srpskog fudbala…- Narod Srbije je ovo zaslužio. Doneli smo svetsko zlato i treba svi da uživamo, ali mislim da se ova generacija neće zaustaviti na ovom uspehu – kaže Vukašin Jovanović.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?