0

Jokanović i Votford se nisu dogovorili


SLAVIO se i u Srbiji uspeh Votforda, svi su bilo srećni, uvereni da će Slaviša Jokanović biti naš prvi trener u Premijer ligi. Možda i hoće, ali ne kao menadžer ekipe koju je vrhunski vodio i uveo u englesku fudbalsku elitu.
Kako “Novosti” saznaju, dve strane se nisu i neće se dogovoriti. Votford je potcenio Jokanovića i ponudio mu neprihvatljivu cifru.Naš trener ne želi po svaku cenu novi ugovor, a gotovo je sigurno da će novi šef stručnog štaba novog premijerligaša biti Španac Kike Sančez Flores. Uvek smireni Jokanović strpljivo će čekati novu, bolju šansu. Bio je šampion sa Partizanom (dve duple krune za godinu i po) i Muangtongom u Tajlandu, sada se dokazao i u Engleskoj. Votford nije želeo da mu ponudi ono što zaslužuje, neko drugi možda baš iz Engleske ubrzo hoće…Da podsetimo, Jokanović je na klupu Votforda seo u oktobru prošle godine, kada se ekipa nalazila na drugom mestu, a već tada je bio četvrti stručnjak “stršljenova” u tekućoj sezoni. Posle furioznog finiša i pet vezanih pobeda Votford je izborio promociju, da bi Jokanoviću prvo mesto pobeglo u poslednjim trenucima meča sa Šefildom.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?