0

Jojić u Kelnu za 2,5 miliona


MILOŠ Jojić se odčetvrtka udomio u novom klubu. Mladi reprezentativac Srbije potpisao je dvogodišnji ugovor sa Kelnom vredan 2,5 miliona evra i tako završio svoju misiju u Borusiji iz Dortmunda. Jojić (23), koji je u redove “milionera” došao u januaru 2014. godine, odigrao je u premijernoj sezoni 15 mečeva i postigao četiri gola.
Ipak, prošle sezone Jojić je nastupio na samo 12 mečeva, pa ga Jirgen Klop nije iskoristio u meri u kojoj je najavljivao kada je iz Partizana prelazio u Borusiju.Jojić nije jedino pojačanje Kelna na startu prelaznog roka. “Jarčevi” su istog dana angažovali odbrambenog igrača iz Brazila, Felipea Santanu koji je prošle sezone nastupao za Šalke.U Kelnu očekuju da će Miloš Jojić dokazati reputaciju iz Partizana, u kojem je za dve sezone odigrao 35 utakmica i postigao 18 golova.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?