0

Jevtović: Partizanov dres je čast, ali i velika obaveza

“Stigao sam u naš najveći klub, koji deceniju dominira u srpskom fudbalu. Čast je nositi dres Partizana, ali svestan sam da je obaveza još veća, posebno prema armiji navijača sa, opravdano, najvećim očekivanjima”, rekao je Jevtović Radiju Sto plus.

Jevtović (21) je u sredu potpisao četvorogodišnji ugovor s Partizanom, a njegova promocija u Humskoj biće upriličena naredne nedelje. “Maksimalno ću se truditi da opravdam poverenje. Pokušaćemo da ostanemo neprikosnoveni u Srbiji, ali najveći izazov je Liga Šampiona. Bilo bi sjajno da se plasiramo u elitno evropsko takmičenje”, ocenio je Jevtović.

Ovaj vezni fudbaler je prošle sezone na 28 utakmica za Novi Pazar postigao tri gola.

“Proveo sam dve divne godine u Pazaru, to je grad koji živi za fudbal. Želim tom klubu sve najbolje i da sledeće godine izbore nastup na međunarodnoj sceni”, kazao je Jevtović.

Marko Jevtović je bio jedan od najtraženijih igrača u Srbiji. Osim Partizana, u svojim redovima želeli su da ga vide i Crvena zvezda, Čukarički i Vojvodina. 

Marko Jevtović je ranije igrao i za kulski Hajduk i Dinamo iz Moskve. Prošao je omladinsku školu Zemuna.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?