0

Jevtović: Najbitnije je da Partizan podiže nivo igre

“Uvek može bolje, težim da tako i bude. U Partizanu sam nešto više od mesec dana, takmičenja su tek startovala i mislim da se dobro navikavam na velike obaveze”, rekao je Jevtović Radiju sto plus.

On je ovog leta stigao u Partizan iz Novog Pazara i odigrao je svaki od 270 minuta u prethodne tri utakmice, protiv Dile Gori u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Metalca u domaćem prvenstvu.

“Zadovoljan sam startom, dobili smo sve tri utakmice, a najbitnije je da postepeno podižemo nivo igre. U mečevima protiv Dile Gori pokazali smo da smo kvalitetnija ekipa i zasluženo smo prošli dalje”, kazao je Jevtović.

Partizan će u subotu od 19 časova biti domaćin Jagodini u drugom kolu Super lige Srbije, a četiri dana kasnije sledi prva utakmica sa Steauom iz Bukurešta, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona.

“Idemo korak po korak. U subotu dočekujemo Jagodinu, znamo klupske ciljeve i svesni smo da svaku utakmicu moramo odigrati maksimalno ozbiljno. Tek nakon Jagodine možemo da razmišljamo o prvaku Rumunije”, istakao je Jevtović.

Ovaj igrač sredine terena, koji je danas napunio 22 godine, priznaje da bi plasmanom Partizana u Ligu šampiona ispunio svoj dečački san.

“Bilo bi sjajno, ali o tom potom, posle Jagodine. Steaua je veliki izazov za sve nas, ali ne bismo se takmičili da ne verujemo u pobedu. Daćemo sve od sebe da iz tog dvomeča izađemo kao pobednici”, rekao je Jevtović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?