0

Jevtović između Partizana i Čukaričkog

Ovaj igrač sredine terena je rekao da zna za interesovanje dva beogradska kluba, ali da o eventualnom transferu odlučuju njegov klub i agenti.

“O tome razmišljaju klupski čelnici i moji menadžeri, ne želim da se opterećujem. Imam ugovor do sledećeg januara, ali verovatno je da ću promeniti sredinu”, rekao je Jevtović.

U pazarskom superligašu nisu želeli da komentarišu informaciju da će Jevtović pojačati šampiona iz Humske, niti ekipu sa Banovog vrda.

“Po završetku prvenstva ćemo otvoriti temu odlazaka i dolazaka, u ovom trenutku ne bih o tome”, kazao je generalni sekretar Redžep Korać.

Osim Partizana i Čukaričkog,  još nekoliko inostranih klubova zainteresovano je za 21-godišnjeg vezistu, uključujući i jedan klub španske Primere.

Marko Jevtović je ove sezone odigrao 28 utakmica u Superligi Srbije i postigao tri gola, od kojih je jedan bio pobedonosni u meču sa Crvenom zvezdom. On je u Novi Pazar stigao pre dve godine iz kulskog Hajduka, a pre toga je bio član Dinama iz Moskve.

Prošao je, nekada nadaleko čuvenu, omladinsku školu Zemuna. 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?