0

Jermakovič: Odlučiće sitnice – u našu korist


EKSPEDICIJA šampiona Belorusije stigla je u Beograd u utorak nešto iza 12 časova. Za razliku od crno-belih koji su u Minsku prošli pravu golgotu zbog zdravstvenog osiguranja fudbaleri, struka i čelnici BATE su se bez ikakvih problema dočepali hotela “Kraun plaza”, a uveče od 19 časova u Humskoj 1 održali i jedini trening pred utakmicu.
– Znamo da je Partizan organizovan i vrlo dobar tim, sve je na svom mestu, ali je verujem u svoje fudbalere i u našu igru. Tih 1:0 nije prevelika prednost. Tokom igre svašta može da se desi, neka sitnica može da donese prednost i pobedu. Nadamo se, nama – istakao je trener Bate Aleksandar Jermakovič na konferenciji za medije.Šef struke šampiona Belorusije se nije u potpunosti složio sa konstatacijom da je njegov tim imao sreće u prvom meču.- Fudbal se sastoji iz toga da neko ima više, a neko manje sreće. Mislim da će u Beogradu oba tima napadati, ne samo jedan. Penale nismo uvežbavali, to je drugačija psihologija, mi smo orijentisani na igru.Ni napadač Nikolaj Signevič nije krio optimizam.- Dobro smo raspoloženi, maksimalno smo se spremili i daćemo sve od sebe. Partizan je dobro organizovan tim, spreman i on za ovaj duel, ali mi ćemo igrati žustro. Najbolje što možemo. Slušali smo od srpskih igrača o atmosferi, ali i do sad smo igrali na stadionima na kojima su navijači blizu i uz svoj tim. Navikli smo na to.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?