0

Jermakovič: Naša prednost nije velika, ali verujemo u sebe

“Partizan je dobro organizovana ekipa sa dobrim fudbalerima, ali verujem u moje igrače. Gol iz prve utakmice jeste prednost, ali nije prevelika. Tokom utakmice svašta može da se dogodi i jedna sitnica može da promeni situaciju i donese pobedu. Nadam se mojoj ekipi”, rekao je Jermakovič.

Fudbaleri beloruskog BATE Borisova igraju u sredu od 20.45 u Beogradu protiv srpskog prvaka Partizana, revanš utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. BATE je u prvoj utakmici pre osam dana pobedio sa 1:0.

Upitan da li je ekipa vežbala penale uoči sutrašnjeg duela, Jermakovič je rekao da su “njegovi igrači dobro trenirali i da se ekipa oslanja na svoju igru, a da su penali pitanje psihologije”. Dodao je da će obe ekipe igrati ofanzivno.

U beloruskoj ekipi igraju dvojica srpskih igrača, Filip Mladenović i Nemanja Milunović, a upitan o njihovom kvalitetu, Jermakovič je rekao da o tome dovoljno govori činjenica da su obojica prvotimci. On je dodao da je crnogorski fudbaler Nemanja Nikolić doputovao u Beograd i da je u konkurenciji za tim. Ne očekuje se, međutim, da će početi duel.

Fudbaler BATE Borisova Nikolaj Signevič rekao je da je njegova ekipa spremna na borbu.

“Partizan je dobro organizovan, ali spremni smo, igraćemo žustro i najbolje što možemo”, rekao je Signevič.

Sve ulaznice za ovu utakmicu su rasprodate, a upitan da li se plaši atmosfere, Signevič je rekao da je od srpskih igrača slušao kako to može da izgleda, ali da je njegova ekipa i ranije igrala utakmice pred punim stadionom i da je spremna na to.

Fudbaleri Partizana su prilikom dolaska u Belorusiju prošlog ponedeljka imali problema, zadržani su na aerodromu neuobičajeno dugo, a na pitanje novinara kako je u Beogradu prihvaćena ekspedicija BATE Borisova, portparol tog kluba nije dozvolio treneru da odgovori. Kako je rekao, pitanje se ne tiče direktno sporta.

Direktan prenos utakmice na stadionu Partizana pratite na RTS-u.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?