0

Jermakovič: Dueli sa Partizanom "praznik fudbala"

Trener Bate Borisova Aleksandar Jermakovič rekao je da se raduje predstojećim duelima sa Partizanom u baražu za Ligu šampiona i da očekuje “praznik fudbala”.

“Bilo je jasno da su svi potencijalni protivnici veoma jaki, a dobili smo za protivnika klub iz fudbalske zemlje, sa kvalitetnim igračima i ludim navijačima, tako da nas očekuje sportski festival u Borisovu i Beogradu”, rekao je Jermakovič za klupski sajt.

Jermakovič je rekao da nije nezadovoljan žrebom, jer je njegov klub izbegao kazahstansku Astanu.

Za belorusku ekipu nastupaju srpski fudbaleri Filip Mladenović i Nemanja Milunović, kao i reprezentativac Crne Gore Nemanja Nikolić.

“Za Mladenovića i Nikolića će ove utakmice biti prilično važne, s obzirom na to da su tokom karijera nastupali za Crvenu zvezdu”, rekao je Jermakovič.

Trener Batea je istakao da će odmah početi analizu srpskog kluba.

“Trudićemo se da dobijemo što više informacija i budite sigurni da će naš čovek detaljno analizirati protivnika i gledati naredne utakmice uživo”, naveo je on.

Prva utakmica igraće se 18. avgusta u Belorusiji, a revanš osam dana kasnije u Beogradu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?