0

Jednostavno najbolji – Leo Mesi!

Evropska fudbalska unija (Uefa) proglasila je napadača Barselone Lionela Mesija za najboljeg igrača u Evropi za prošlu sezonu.

Mesi je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za uspehe Barselone, s kojom je osvojio špansku Primeru, Ligu šampiona i Kup kralja. On je na 57 utakmica u svim takmičenjima postigao 58 golova.

Kao i prethodnih godina, u glasanju za najboljeg igrača Starog kontinenta učestvevalo je 54 novinara iz 54 zemlje-članice Uefe.

“Presrećan sam zbog nagrade, ali želim da je podelim sa saigračima, bez njih ovoga ne bi bilo. Radujem se novim izazovima i verujem da će Barselona i ove sezone biti uspešna”, rekao je Mesi na ceremoniji u Monaku.

Ranije danas njegov gol u prvoj utamici polufinala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena proglašen je najlepšim prošle sezone.

Argentinac je tako po drugi put u karijeri izabran za najboljeg fudbalera u Evropi, pošto je dobio više glasova od saigrača Luisa Suaresa i velikog rivala Kristijana Ronalda iz Real Madrida.

Za najbolju igračicu na Starom kontinentu izabrana je fudbalerka Frankfurta Selija Šašić, koja je prošle sezona na 20 utakmica postigla 22 gola.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?