0

Izraelci stigli, u Zenici opsadno stanje

Iako su izraelski reprezentativci već jednom, 2001. godine, gostovali u BiH bez problema, predstojeći duel je proglašen utalmicom visokog rizika, a Fudbalski savez Izraela izdao je saopštenje u kojem su upozorili svoje igrače i članove delegacije da po dolasku u BiH ne izlaze iz hotela, pogotovo ne u obeležjima države Izrael.

Fudbalska reprezentacija Izraela iz Austrije je u Zenicu stigla sa zakašnjenjem, a u Zenici su od jutarnjih sati na snazi posebne mere bezbednosti. Izraelci će u četvrtak imati prvi trening i konferenciju za medije.

Oko Hotela “Zenica”, koji je ceo zakupljen za reprezentaciju Izraela, postavljene su barikade i uklonjena sva vozila koja nisu službena, a u krug hotela mogu da uđu samo službena lica.

Tim selektora Elija Gutmana doputovao je sa 25 igrača, a prate ga opsežne mere bezbednosti za koje su zaduženi izraelski organi, u dogovoru sa lokalnim službama, prenose mediji u Bosni i Hercegovini.

Utakmica BiH–Izrael igra se u petak, 12. juna, sa početkom u 20.45.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?