0

Izbeglica koga je saplela snimateljka postaje trener u Hetafeu!

Osama Abdul Mohsen je široj javnosti postao poznat kada ga je, dok je nosio dete u naručju, saplela mađarska snimateljka kod prihvatnog centra Reske. On je, kao i mnoge izbeglice u tom momentu, pokušavao da probije policijski kordon.

U međuvremenu se saznalo da je Mohsen fudbalski trener, odnosno da je radio u ekipi iz sirijske Premijer lige, Al Fotuva. Muka, a teško ćete naći veću muku od rata, kasnije ga je primorala da pobegne iz svog doma.

Njegov slučaj je privukao pažnju, zbog čega je dobio poziv jedne trenerske škole iz Hetafea. Dogovor je da mu ljudi iz te škole pomognu da dobije azil u Španiji, kasnije da radi u akademiji španskog kluba. Njegov mališan, sedmogodišnji Zaid, dobiće priliku da trenira sa vršnjacima.

Gradonačelnica Hetafea pozdravila je ovakvu odluku, naravno osuđujući postupak mađarske snimateljke Petre Laslo, koja je u međuvremenu dobila otkaz.

“Radićemo sa Hetafeom, kako bi Osama Abdul Mohsen mogao da trenira, pošto ima iskustvo sa time. Takođe, njegov sin Zaid će igrati fudbal. Možda će još neki španski klub biti u mogućnosti da uradi isto”, poručila je gradonačelnica Sara Ernandes.

Nemoguće je oteti se utisku velike ironije kada se čuje ovakva priča. Da ga snimateljka nije divljački saplela, za Mohsenov slučaj se verovatno nikada ne bi čulo.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?