0

Ivanović: Želimo revanš za Beograd


Kapiten Srbije Branislav Ivanović u poslednjem raportu pred duel sa Danskom ističe da su on i saigrači spremni za utakmicu odluke:
– Dve nedelje smo iskoristili za dobar rad, sve smo podredili ovom meču i mogu da kažem da smo spremni za borbu.Danci su u poslednjih osam utakmica prvi primili gol, a četiri puta okrenuli ishod u svoju korist?- To je statistika. Znamo koliko su nam problema napravili u Beogradu i sada ćemo sve učiniti da dođemo do rezultata koji bi nas učunio zadovoljnim.U ponedeljak je bilo deset godina od debija u Torontu, da li je poraz u Beogradu od Danske bio najteži u dresu reprezentacije?- Prirodno je da želite revanš, sada smo spremniji, jači, veoma motivisani, jer ovaj meč može da bude odlučujući. Nadam se dobrom ishodu – rekao je Ivanović.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?