0

Ivanović: Utakmica sa Francuskom je istorijska

“Ovo je za Srbiju veoma velika utakmica, deo istorije i sigurno će ostati upisana kao takva. Naravno, uvek se sećamo dobrih rezultata, Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi je jedino veliko takmičenje, ali bilo je mnogo lepih i važnih utakmica”, rekao je Ivanović.

Kapiten srpske reprezentacije je upitan u Bordou da prokomentariše stav da je reprezentacija Srbije postala “majstor prijateljskih utakmica”, pošto je u poslednja tri takva duela dva puta pobedila i jednom igrala nerešeno.

“To možda govori da naša ekipa još nije zrela da igra pod pritiskom kvalifikacionih utakmica, ali smo u poslednjoj pokazali da možemo da se borimo sa tim pritiskom”, rekao je Ivanović.

Srbija je prvu zvaničnu utakmicu odigrala 16. avgusta 2006. godine, protiv Češke u mestu Uherske Hradište. Pobedila je sa 3:1.

Kapiten je kazao da predstojeći susret sa Francuskom neće biti shvaćen kao prijateljski.

“Francuska radi sve kako bi osvojila Evropsko prvenstvo, bili su šampioni sveta kada se igralo kod njih, to dovoljno govori o kvalitetu. Ova utakmica neće biti shvaćena kao da je prijateljskog karaktera, nijednog trenutka ne smemo da je shvatimo kao takvu. Biće izmena u sastavu, oni koji nisu dobijali šansu, a zaslužuju je, dobiće je”, kazao je Ivanović.

Golman srpskog tima Vladimir Stojković kazao je da njegova ekipa ima obavezu prema naciji i sebi da odigra što bolje u Francuskoj.

“Imamo obavezu prema naciji i prema nama da odigramo što bolje možemo i lagano da se spremamo za sledeće kvalifikacije”, kazao je Stojković.

On nije želeo da pojedinačno ističe francuske fudbalere, rekavši da od svakog preti opasnost.

“Francuska nije reprezentacija koja ima jednog ili dva igrača. To je skup dosta dobrih igrača i od svakog se može očekivati da bljesne. Potrudiću se da budem koncentrisan i da pomognem”, rekao je Stojković.

Utakmica će početi sutra u 20.45 na Novom stadionu u Bordou.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?