0

Ivanović: Mlađi ne osećaju veliku odgovornost

“Statistički smo mnogo mlada ekipa, imamo pet-šest igrača koji mogu da igraju za mladu reprezentaciju. Možda i oni sami još ne osećaju tu veliku odgovornost koja je realna kada se igra za A tim. Mora mnogo da se radi i vremena da prođe da bismo utakmice rutinski završavali”, rekao je Ivanović novinarima u Kopenhagenu.

Ivanović je kazao da su on i njegovi saigrači znali vrline Danske, ali da nisu uspeli da ih spreče.

“Danci su golove mogli da postignu samo iz prekida i kontranapada, to smo znali, i u prvom poluvremenu su imali četiri izgledne situacije za gol”, kazao je Ivanović. On je istakao da u gostima mora mnogo bolje da se igra nego na susretu sa Danskom u Kopenhaenu, pre svega sa većom željom i koncentracijom.

Ivanović je dodao da su igrači maksimalno uz selektora Radovana Ćurčića i naveo da u ekipi nije loša atmosfera.

“Svi smo na istom putu i poslu. Selektor je uradio ono što je trebalo, da zaštiti igrače. Mi štitimo selektora koliko je u našoj moći. Unutar ekipe nema toliko turbolenciji, koliko ljudi žele da stvore”, rekao je Ivanović.

Prema njegovim rečima, srpski tim može mnogo bolje, ali neke stvari moraju da se isprave.

“Kada se utakmice gube u kontinuitetu, samopouzdanje nije dobro. Mislim da možemo bolje, ali moramo da ispravimo neke stvari, da više funkcionišemo kao tim. Mnogo igramo individualno, ne stojimo dovoljno dobro defanzivno.

Napadači i vezni igrači se mnogo troše i u odbrani su bez rezultata”, kazao je Ivanović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?