0

Ivanović: Da smo birali, ne bismo ovako izabrali

“Da smo sami birali grupu, verovatno ne bismo ovako dobro izabrali. Ali, oprez! Nismo mi u poziciji kakvu realnu zaslužujemo”, rekao je Ivanović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Prvotimac engleskog šampiona Čelsija naveo je da “sa velikim entuzijazmom očekuje početak novih kvalifikacija”.

“Naša grupa je ubedljivo najujednačenija, što nam kao ekipi iz trećeg šešira daje za pravo da se nadamo dobrom plasmanu. Dve godine su dug period, ali mislim da naša ekipa ima snagu, znanje i moć da se svi zajedno nađemo u Rusiji. Veliki značaj za uspeh svih nas imaće i podrška i atmosfera koja valada oko reprezentacije. Bez podrške navijača ne može se postići nijedan uspeh. Daćemo sve od sebe i vidimo se u Rusiji”, poručio je Ivanović.

Selektor Radovan Ćurčić naveo je kao povoljnu okolnost činjenicu da je Srbija izbegla situaciju da u grupi ima neku od selekcija iz kruga apsolutnih favorita.

“Grupa D je izjednačena. To nam daje za pravo da verujemo da možemo da ispunimo očekivanja. Protivnici su takvi da možemo ravnopravno da se takmičimo i ispunimo želju svih, da se plasiramo na šampionat sveta”, kazao je Ćurčić.

Kvalifikacije za predstojeći Mundijal počeće 4. septembra 2016. godine, a direktno učešće izboriće pobednici devet kvalifikacioniih grupa, dok će osam najboljih drugoplasiranih selekcija to pravo tražiti kroz dodatne kvalifikacije.

Prvenstvo sveta, 21. po redu, biće održano u Rusiji od 14. juna do 15. jula 2018. godine. Aktuelni šampion je reprezentacija Nemačke.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?