0

Ivanić “slučajni” strelac u Surdulici


PA, kako vi mislite da pobedite Sampdoriju, kad ne možete Surdulicu? Ovo trenerovo pitanje, postavljeno pola u šali, pola u zbilji, u prvi mah zbunilo je Mirka Ivanića, trenutno najboljeg igrača Vojvodine koji je, u meču protiv Radnika u Surdulici (2:2), golom u 65. minutu izvukao remi za svoj klub.
Pre meča u Surdulici, u Vojvodini su se, inače, dogovorili da, poput Bojana Nastića i Danila Sekulića, odmore i Ivanića, ali da, za razliku od njih dvojice, on za svaki slučaj krene sa ekipom i bude pripravan ako nešto krene po zlu. – Kada smo stigli tamo, zajedno smo odlučili da, kad sam već sa ekipom prevalio toliki put, ipak budem starter, što se, eto, na kraju pokazalo kao dobro – otkriva za “Novosti” daroviti 21-godišnjak iz Bačkog Jarka. Bilo kako bilo, posle dva uzastopna, munjevita surdulička šoka, u 4. i 10. minutu, “lale” su se pribrale i krenule u ono najteže – jurnjavu za prednošću protivnika. – Drago mi je što sam postigao gol, ali mi je beskrajno žao što nismo pobedili, mislim da smo, i po igri i po šansama, to ipak zaslužili – kaže Ivanić. A što se Sampdorije tiče, novosadska ekspedicija će, čarter letom, put Torina u kojem se, zbog renoviranja stadiona u Đenovi, prvi meč igra, krenuti u sredu ujutru. Iste večeri će trenirati na stadionu na kojem će, u četvrtak uveče, odmeriti snage sa renomiranim rivalom.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?