0

Ispravljena nepravda, Nataliji vraćen oteti dres

Partizan je u sredu savladao Steauu i plasirao se u baraž za Ligu šampiona, a sjajnu atmosferu u Humskoj pokvario je jedan detalj: posle meča Božinov je želeo da pokloni dres devojčici, ali on nije završio u njenim rukama.

Danas je nepravda ispravljena, pa je mala Natalija imala priliku da se druži sa bugarskim internacionalcem, ali i da dobije nazad dres i to od “prestupnika” Miloša Todorovića, koji joj se izvinio.

“Loše sam se osećao celog jučerašnjeg dana, nisam mogao da verujem da sam to bio ja. Prosto, želja za navijačkim trofejom je prevladala nad zdravim razumom i od početka sam znao da to moram da ispravim. Celog dana su mi stizale neprijatne poruke na društvenim mrežama od ljudi koji me znaju i to mi je najveća kazna. Takođe, ovim gestom hteo sam da sperem ljagu sa ‘grobara’, da pokažem naše pravo lice. Sada sam presrećan, pogotovo kada vidim ovog malog nasmejanog anđela. Ne trebaju mi ni dres ni šorts, to što mi je Natalija oprostila i što se dobro osećam je prava i rekao bih jedina nagrada”, rekao je Miloš.

Nepravda je ispravljena, Natalija je presrećna i sa nestrpljenjem očekuje novi duel fudbalera Partizana u borbi za Ligu šampiona.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?