0

Irce uzdrmala tragedija Robija Kina


OSTRVSKI derbi između Republike Irske i Škotske, u okviru šestog kola Grupe D kvalifikacija za EP 2016, imao je tužnu uvertiru. Najbolji igrač domaćih Robi Kin, najverovatnije će propustiti izuzetno bitan duel u borbi za vrh tabele, zbog tragedije koja se dogodila u jednoj fabrici u Dablinu, u kojoj su mu poginula dva bliska rođaka.
– Odluku o nastupu prepustićemo Kinu. Šta god bude rekao, podržaćemo ga – rekao je selektor Martin O`Nil.Rezultat sa te utakmice svakako će osluškivati reprezentativci Nemačke, koji su već sebi upisali tri boda, budući da se u Portugaliji sastaju sa verovatno najslabijom selekcijom u Evropi, Gibraltarom (svih pet poraza, gol razlika 1:27). “Panceri”, svetski prvaci, neočekivano se nalaze na trećoj poziciji, odakle žele što pre da pobegnu. Lidersku poziciju drže Poljaci, koji još nisu izgubili, a seriju vrlo lako mogu da nastave, jer dočekuju Gruziju.U Grupi F, drugoplasirana Severna Irska ugostiće Rumuniju, za koju će ipak nastupiti lakše povređeni napadač Klaudiju Keseru.- Igramo 13. juna, imamo 13 bodova, a moj srećni broj na dresu je 13. Sve se poklopilo, napred Rumunija – bio je originalan u najavi meča Keseru, prvotimac Steaue.Najveće razočaranje, Grčka (na poslednjem mestu), gostuje Farskim Ostrvima, a Mađarska je domaćin Finskoj u istoj grupi.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?