0

Inzagi: Ostaju ogorčenje i razočaranje

Bivši fudbaler Milana Inzagi preuzeo je ekipu prošlog leta, a “rosoneri” su takmičenje u Seriji A ove sezone završili na 10. mestu. Inzagi je otpušten u utorak, a na njegovo mesto postavljen je Siniša Mihajlović.

“Ovim se završava nezaboravno iskustvo koje me je obogatilo na ličnom i profesionalnom planu. Zahvalan sam Milanu što mi je pružio priliku. Sa svojim stručnim štabom dao sam sve od sebe, strastveno smo radili svakodnevno, sa velikom željom i posvećenošću. Ali, nažalost to nije bilo dovoljno i stvari nisu išle onako kako smo želeli”, naveo je Inzagi na svom Fejsbuk profilu.

“Ostaju gorčina i razočaranje što nisam imao prilku da nastavim posao, ali to je fudbal. Od srca želim sve najbolje svim igračima sa kojima sam radio protekle godine. Uprkos problemima, uvek su pokazivali poštovanje i profesionalizam”, dodao je bivši reprezentativac Italije.

On je zahvalio navijačima na podršci.

“Milan će uvek biti u mom srcu. Navijaću i vrištaću za klub uvek”, rekao je Inzagi.

Mihajlović je prošle sezone predvodio Sampdoriju do sedmog mesta u Seriji A, ali je na kraju sezone podneo ostavku, jer, kako je naveo, traži novi izazov.

Mediji su spekulisali da će 46-godišnji bivši fudbaler Intera zameniti Rafaela Benitesa u Napoliju, ali sada se vratio na San Siro, ali kao trener Milana.

Mihajlović, koji je u Interu bio i pomoćni trener Roberta Mančinija, potpisao je sa Milanom dvogodišnji ugovor.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?