0

Ibra: Moj naredni klub će biti… veliko iznenađenje!

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović srećan je u Parizu, ali kaže da će njegov naredni transfer biti veliko iznenađenje.

Njegov ugovor ističe za godinu dana, pa mediji spekulišu da će sledećeg leta napustiti Park prinčeva.

“Moj naredni klub će biti iznenađenje, veoma veliko iznenađenje”, rekao je Ibrahimović, preneli su britanski mediji.

Pari Sen Žermen je osvojio Međunarodni kup šampiona, pošto je jutros u Čikagu pobedio Mančester junajted sa 2:0, a golove su postigli Blez Matuidi i Ibrahimović.

“Veoma sam srećan u klubu. Zar se to ne vidi na terenu? Imam ugovor na još godinu dana i srećan sam. Stvari idu na bolje, imamo jak tim, možemo mnogo više od ovoga što trenutno pružamo, ali zadovoljan sam”, rekao je Ibra.

Švedski reprezentativac dodao je da mu ne znači mnogo trijumf na Međunarodnom kupu šampiona, već da je mnogo važnije da ekipa osvoji Superkup Francuske, u utakmici protiv Liona u Montrealu, ovog vikenda.

“Ovaj trofej je samo priprema. To nije zvaničan trofej već priprema da se psihički i fizički pripremimo za novu sezonu. U SAD smo 15 dana, igrali smo prijateljske utakmice na turniru, a sada nas čeka prva zvanična i to protiv Liona. To je Superkup, želimo da pobedimo i osvojimo prvi trofej u sezoni. To bi bilo veoma dobro”, rekao je Ibrahimović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?