0

Ibanjes: Došao sam da osvajam trofeje

“Sretan sam što sam ovde. Došao sam da osvojim šampionsku titulu. Gledao sam dosta kakvu atmosferu prave navijači, zaista je vrhunska, kao i na košarci. Na treneru je da odluči da li ću igrati u prvom meču. Ja mislim da sam spreman za duel”, rekao je Ibanjes novinarima na stadionu “Rajko Mitić”.

Ibanjes u Zvezdu dolazi iz Dinama iz Zagreba, a sa crveno-belima je potpisao trogodišnji ugovor. On će u novom klubu nositi dres sa broj 88.

Pregovori između Ibanjesa i Crvene zvezde trajali su više od tri nedelja, a Argentinac je rekao da su se pregovori odužili, jer je došlo do “tehničkih problema”.
On je rekao da su ga saigrači dobro prihvatili i dodao da ga ne plaše pretnje navijačke grupe Dinama, koji su mu poručili da se ne vraća u Zagreb.

“To je moj posao. Kao što sam Dinamu dao sve od sebe, tako ću i Zvezdi dati sve od
sebe”, kazao je on.

Ibanjes je prvi fudbaler koji je posle Roberta Prosinečkog došao u Zvezdu iz Dinama.
On je rekao da se ne može porediti da sa legendarnim hrvatskim fudbalerom i dodao da se nada da će naspram njega biti “mala zvezda”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?