0

I Božinov ljut na novinare: Gde je onaj što me stalno pljuje?


Prva pobeda Partizana u Ligi Evrope pada pod senku reakcije igrača crno-belog tima prema izveštačima u miks zoni. Nervozi nije bilo mesta na stadionu u Humskoj posle tri boda uzeta protiv AZ Alkmara, ali mladi Andrija Živković i znatno iskusniji Valeri Božinov su bili ljuti na novinare pa im je demonstracija prkosa bila im je lajt motiv posle meča.
Bugarin, koji je u Partizan doveden kao veliko pojačanje ovog leta, posle utakmice sa AZ Alkmarom je došao u miks zonu i pitao: – Gde je onaj što me stalno pljuje? Šta ima protiv mene? Da li sam nešto skrivio ili dugujem neke pare? – vidno uznemiren bio je Valeri Božinov, a prenosi portal “Hotsport.rs” . Nije strano da novinari preteruju, nije retko ni da se sportisti sujetno bune za sitnice… ali je jedno jasno: jedni bez drugih ne mogu i bavljenje javnim poslom mora da podnosi žrtvu komentara javnosti.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?