I Bajatović izdao saopštenje o odlasku iz Crvene zvezde

Još jedan član Upravnog odbora Crvene zvezdepodneo jeneopozivu ostavku i pismenim putem se obratio javnosti. Gest kao i njegovi prethodnici učinio je Dušan Bajatović.
“Poštovani, Podnosim neopozivu ostavku na članstvo u Upravnom odboru fudbalskog kluba Crvena zvezda. Prihvatio sam da budem član Upravnog odbora sa idejom da Crvena zvezda, koja za mene predstavlja nacionalnu instituciju, prebrodi teškoće koje je imala u radu. To sam u prethodno periodu i činio, koliko su mi obaveze dozvoljavale. S obzirom na najnovija dešavanja, koja su poznata široj javnosti, smatram da je najcelishodnije da podnesem ostavku”, napisao je Bajatović u saopštenju.Bajatović je došao u klub u decembru prošle godine kada je na Skupštini kluba izabrano novo rukovodstvo.On je osmi član UO kluba koji je podneo ostavku, nakon što su to prethodno učinili potpredsednici Ivica Tončev i Slaviša Kokeza, generalni direktor Zvezdan Terzić, kao i Aleksandar Antić, Predrag Chulibrk, Branko Radujko i Branislav Đurđević.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates