0

I Bajatović izdao saopštenje o odlasku iz Crvene zvezde


Još jedan član Upravnog odbora Crvene zvezdepodneo jeneopozivu ostavku i pismenim putem se obratio javnosti. Gest kao i njegovi prethodnici učinio je Dušan Bajatović.
“Poštovani, Podnosim neopozivu ostavku na članstvo u Upravnom odboru fudbalskog kluba Crvena zvezda. Prihvatio sam da budem član Upravnog odbora sa idejom da Crvena zvezda, koja za mene predstavlja nacionalnu instituciju, prebrodi teškoće koje je imala u radu. To sam u prethodno periodu i činio, koliko su mi obaveze dozvoljavale. S obzirom na najnovija dešavanja, koja su poznata široj javnosti, smatram da je najcelishodnije da podnesem ostavku”, napisao je Bajatović u saopštenju.Bajatović je došao u klub u decembru prošle godine kada je na Skupštini kluba izabrano novo rukovodstvo.On je osmi član UO kluba koji je podneo ostavku, nakon što su to prethodno učinili potpredsednici Ivica Tončev i Slaviša Kokeza, generalni direktor Zvezdan Terzić, kao i Aleksandar Antić, Predrag Chulibrk, Branko Radujko i Branislav Đurđević.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?