0

Hulk: U skoro svakoj utakmici me vređaju

“Ako se rasistički incidenti dogode na Svetskom prvenstvu to će biti vrlo ružno. To se uglavnom dešava kada ruski klubovi igraju domaće lige, kada to ne dođe do svetske javnosti. Meni se to dešava skoro u svakoj utakmici. Prvo sam se ljutio, ali sam shvatio da to ne pomaže pa samo pošaljem poljubac navijačima i pokušavam da se ne naljutim”, rekao je Hulk, preneli su britanski mediji.

Fudbaler Ufe Ganjanin Emanuel Frimpong rekao je da su ga navijači vređali na rasnoj osnovi tokom utakmice sa Spartakom iz Moskve, u petak u prvom kolu Premijer lige.

On je isključen zbog uvredljivog gestikuliranja prema navijačima Spartaka i suočava se sa suspenzijom od dve do četiri utakmice.

“Biću kažnjen zbog toga što su me vređali… a ipak će se Svetsko prvenstvo održati u ovoj zemlji”, naveo je Frimpong na Tviteru.

Moskovski klubovi Spartak i Torpedo su prošle sezone bili kažnjeni jer su njihovi navijači vređali Hulka oponašajući majmunske zvuke.

U glavnom gradu Rusije će se igrati finalna utakmica Mundijala 2018. godine.

Trener Zenita Andre Viljas Boaš rekao je posle utakmice sa Torpedom da su uvrede “katastrofa za ruski fudbal”.

“Uvrede, rasističke uvrede Hulku će obići svet i takvu sliku šalje ruska Premijer liga”, rekao je on.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?