0

Hulk propušta žreb u Sankt Peterburgu

Fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Brazilac Hulk neće učestvovati na predstojećem žrebu za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine zbog obaveza u svom klubu.

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) saopštila je da se Hulk povukao iz ceremonije žreba zbog klupskih obaveza i da će ga zameniti bivši kapiten Rusije Aleksej Smertin.

Žreb za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji održaće se u subotu od 17 časova po srednjeevropskom vremenu u Sankt Peterburgu.

Na žrebu će, imeđu ostalih, učestovati Ronaldo, Dijego Forlan, Fabio Kanavaro, Samjuel Eto i Oliver Birof, kao i golman fudbalske reprezentacije Srbije do 20 godina i Crvene zvezde Predrag Rajković.

Hulk je ove nedelje rekao da ga navijači u skoroj svakoj utakmici u Rusiji vređaju na rasnoj osnovi i da bi rasizam mogao da bude veliki problem na Svetskom prvestvu 2018. godine.

Kada je objavljeno da će učestvovati na žrebu, Hulk je rekao da je “srećan i da mu to laska”.

“Osećam da sam se dobro prilagodio u Rusiji i moja porodica zaista voli Sankt Peterburg”, rekao je tada Hulk.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?